Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen a mélyés a magas hang?

Milyen a mélyés a magas hang?

Figyelt kérdés

Elég jó a fülem, mindig én voltam a legügyesebb alkalmasságin, hamarosan megyek páv-ra és lesz olyan feladat, hogy mély eseten x gombot kell nyomni magas esetén y.

Ha hallanám tudnám, de egyre jobban összekeveredek.

2019. aug. 18. 01:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Korán miatt? Várj, az trollkodás ha valaki leírja, hogy olvasta, ne már.

Amúgy érdekes ez a kék- zöld keverés, dokinak is mondtam még akkor és szerinte csak stresszelek.

Konkrétan agy sérülésről nem tudok, visszamaradottság az szerintem van. Bár lehet az is, hogy komoly önbizalomhiányom van és erre fogom vagy azért van önbizalom hiányom mert tudom, hogy visszamaradott vagyok. Kár volt ebbe belemenni, most megint ezen fog járni/kattogni a fejem.

2019. aug. 18. 10:55
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Akkor sem értem a kék-zöld keverést. Egy egyszerű fogalmat képtelenség évekig hibásan használni, úgy hogy ne derüljön ki.

Gondolom amikor átmentél kisgyerekként a lámpánál anyukáddal (100% volt ilyen), akkor anyukád nem azt mondta, hogy "Kék van, siess kisfiam át kell érnünk"

2019. aug. 18. 12:23
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Mert az is más, ha színvak vagy és magát a színt hiszed másnak. Pl látsz egy zöld lámpát, és meggyőződésed hogy kéket látsz és az kék.

Viszont zöld-kék színvakságról nem hallottam még. Piros-zöld és sárga-kék színvakság van.

Ha meg tudod különböztetni a kéket a zöldtől, csak rossz néven hívtad 18 évig, az más... de szerintem ez lehetetlen ha emberek között nevelkedtél és társadalomban éltél.

2019. aug. 18. 12:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Pedig egyértelműen le van írva, nem értem, hogy mit nem értetek...

Angol nyelven tanulta meg ezeket először, tehát hogy a "blue" és a "green" az milyen szinek. Aztán amikor magyarul tanult, akkor a "blue" jelentését "zöld"-nek tanulta és fordítva, ebből adódóan amikor zöldet hall, akkor neki az agyában automatikusan a kék szín ugrik be, mert úgy tanulta meg. Persze már tudja, hogy a "kék" az valójában zöld, de a betanult berögződések teljes törléséhez idő kell.

2019. aug. 18. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Én mondjuk megértem a problémákat, jogos, csak adott helyen némelyik balesetet okozhat, tök mindegy, mi a probléma oka. Attól, hogy megmagyarázod, a tény még tény marad. Szóval el kell menni a vizsgálatra és legjobb tudásod szerint teljesíteni.
2019. aug. 18. 19:17
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

#15 en is megertem a problemait. Azt nem ertem, miert akar jogositvanyt.

PAV-ra nem veletlenul kuldik am az embert, ahhoz durvan rosszul kell teljesiteni a vizsgan. Igazabol szerintem felesleges is tovabb vizsgalgatni, alkalmatlan es kesz. Abba gondolj bele, mi van ha a te rokonodat csapja el, mert benezi a lampat keknek es nem tudja ertelmezni vagy nem tudja onalloan megkulonboztetni a magas hangokat, amiket a mentoauto kiadott.

2019. aug. 18. 20:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Ja igen, páv3-on voltam, korlátlanra megadták.. és már van C jogsim. :)
2019. aug. 26. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!