Járt ember a holdon, vagy tényleg csak kitaláció?
Egyébként egyik fejlett ország sem a becsület lovagja és a hivatalok sem, bármelyiket megpiszkáljuk, akad valami. Főként abban a korszakban, és miért pont egy adott hivatal lenne kivétel. Ami engem illet - és ne húzza fel magát senki - de én elnézek pár retust a NASA-nak is és az oroszoknak is. Ettől még volt holdra szállás és szeretjük a holdra szállást és várjuk a jelenlegi Hold programot. Végül ott lyukadunk ki, hogy a amerikai elnökök mind a becsület feddhetetlen lovagjai és az összes usa hivatal is, csak az oroszok a rosszak. :) Ezt szerintem senki se gondolhatja komolyan.
Elnézhető ez meg az a NASA-nak is, nagy dolog.
#9 Ez most komoly? Nagyon cukor, ahogyan tipeg a sziklás talajon, és még az árnyéka
is látszik a kukorinak. Ezt még nem is láttam.
A Holdról meg annyian mondanak meg írnak sok mindent, hogy valami biztosan lehetett, amit nem kötöttek a közvélemény orrára. Mindenképpen sántikálnak valamiben.
Most jelenik meg az Aranyi Laci könyve, vagy már megjelent, ami pont erről szól. Azért az milyen lenne már, ha valahogyan kiderülne, hogy ez igaz. Kimondhatatlanul nagy botrány lenne. Itt az a kérdés, hogy kik voltak a Holdon, meg hányszor az évtizedek folyamán. És hogy miket láttak és csináltak. Mert valakik biztos, hogy voltak ott.
Aki CSAK az Apollo11-et nem hiszi el, azon ez nem segít, de aki kompletten tagadja a holdra szállást, annak ez bizonyíték kéne hogy legyen.
Aki meg minden bizonyítékra rámondja, hogy csalás, hazugság, azzal kár vitatkozni. Semmi sem lesz neki bizonyíték.
Járt igen, mégpedig először egy magyar ember, csak ezt eltitkolta a NASA. Armstrongnak kellett volna mennie de egy szabotázsakció keretében a karbantartó személyzet egy magyar tagja ült be helyette és gyakorlatilag elhajtott az űrhajóval.
Itt lehet meghallgatni az elhallgatott történetet:
Azt, hogy járt-e ember a holdon nem tudom sem cáfolni, sem igazolni, mivel tény, hogy abban az időben az oroszok sokszor elferdítették az igazságot, azért, hogy az nekik kedvezzen. A Lajkó, cigány az űrben is ezt mutatja be a maga módján.
Valószínűleg az űrhajósoknak is be kell tartaniuk valamilyen szabályokat, így nem beszélhetnek mindenről. Lehet egy veterán űrhajós el tudná mondani az igazat, lehet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!