A Mensa HungarIQa teszten milyenek számit a 125-129 közötti IQ-pont? Van esély szerintetek arra, hogy jövőre sikerülne a 130 fölé mennem ( amikor írtam akkor nem voltam teljesen, friss és üde )?
Amikor először töltöttem ki, akkor eléggé rossz állapotban voltam, fáradt voltam és álmos. 125-129 közötti eredményt értem el így. Egy évvel később kitöltöttem újra a tesztet teljesen kiegyensúlyozott, kipihent állapotban és 135+ lett az új eredményem.
23/F
Ad1 az IQ egy olyan veleszületett adottság, mint az izmaid összetétele (gyors-, vagy lassú izomrost van-e túlsúlyban) Attól még, hogy magas pontszámot érsz el, nem leszel sikeres, mint ahogy egy futónak is hiába van szuper rövidtávfutó izom összetétele, nem lesz olimpiai bajnok edzés nélkül.
Ad2 a Mensa tagság jár bizonyos előnyökkel, de alapvetően azok járkálnak az "elit klubba", akik sznobok, EQ negatívok, és/vagy amúgy más sikert nem értek el az életben. --> Rühellem az ilyen bandát, én nem csatlakozom akkor sem, ha fizetnének érte.
Ad3 A Mensa tagsággal való "villogás" éppen emiatt igen visszatetsző. Akinek alacsonyabb a pontszáma, annak a szemében nagyképű leszel, akinek ugyanannyi, vagy magasabb a pontja, azok szerint meg egy hülye majom.
Érdekesség képpen csináld meg egyszer kipihent állapptban, ha elég magas a pontszámod, menj be a személyes tesztre, aztán majd eldöntöd, hogy mihez kezdesz a kapott információval. (Én a díszes papírost betettem a fiókba, és annyi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!