Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A Mensa HungarIQa teszten...

A Mensa HungarIQa teszten milyenek számit a 125-129 közötti IQ-pont? Van esély szerintetek arra, hogy jövőre sikerülne a 130 fölé mennem ( amikor írtam akkor nem voltam teljesen, friss és üde )?

Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Itteni kérdések alapján mindenkinek ennyi szokott kijönni, vagy több. Én nem vagyok egy intelligens ember és elég figyelemhiányos is és nekem is ennyi volt
2019. júl. 31. 19:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor először töltöttem ki, akkor eléggé rossz állapotban voltam, fáradt voltam és álmos. 125-129 közötti eredményt értem el így. Egy évvel később kitöltöttem újra a tesztet teljesen kiegyensúlyozott, kipihent állapotban és 135+ lett az új eredményem.

23/F

2019. aug. 3. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:
16%
Tehát ugyanazt a tesztet töltötted ki kétszer, és másodjára jobb lett. Csodás!
2019. aug. 3. 18:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
lol, nem csak 1 feladatsoruk van. De legyen amit te akarsz, nem igazán izgat ez az egész IQ dolog már, csak válaszoltam, mert pont idevágó tapasztalatom volt.
2019. aug. 4. 13:54
 15/16 anonim válasza:
Tölts ki újra nyugodtan :) Simán van esélyed a bekerülésre újraírásnál. Nekem is változni szokott mikor csak úgy szórakozásból töltögettem teszteket ki a neten 116-tól fölfele van minden eredményem nekem is :D
2019. aug. 7. 15:28
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

Ad1 az IQ egy olyan veleszületett adottság, mint az izmaid összetétele (gyors-, vagy lassú izomrost van-e túlsúlyban) Attól még, hogy magas pontszámot érsz el, nem leszel sikeres, mint ahogy egy futónak is hiába van szuper rövidtávfutó izom összetétele, nem lesz olimpiai bajnok edzés nélkül.

Ad2 a Mensa tagság jár bizonyos előnyökkel, de alapvetően azok járkálnak az "elit klubba", akik sznobok, EQ negatívok, és/vagy amúgy más sikert nem értek el az életben. --> Rühellem az ilyen bandát, én nem csatlakozom akkor sem, ha fizetnének érte.

Ad3 A Mensa tagsággal való "villogás" éppen emiatt igen visszatetsző. Akinek alacsonyabb a pontszáma, annak a szemében nagyképű leszel, akinek ugyanannyi, vagy magasabb a pontja, azok szerint meg egy hülye majom.

Érdekesség képpen csináld meg egyszer kipihent állapptban, ha elég magas a pontszámod, menj be a személyes tesztre, aztán majd eldöntöd, hogy mihez kezdesz a kapott információval. (Én a díszes papírost betettem a fiókba, és annyi.)

2019. aug. 28. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!