Idén voltam egy Mensa Hungariqa teszten és nem rég érkezett az email a zip-fájlal, hogy 148-152 közötti az eredményem. Ismerőseim szerint a mensa teszt nem mér 140 fölött, de, ha egyszer az van odaírva, ami oda van írva... értitek.
A kérdésem az, hogy érdekel bárkit egy ilyen eredmény, mondjuk hamarabb felvesznek bizonyos munkahelyeken, ha megmutatom valahol az eredményem?
Kinyomtatod, bekeretezteted, kirakod a szobád falára.
2019. júl. 13. 22:52
3/31 anonim válasza:
"hamarabb felvesznek bizonyos munkahelyeken, ha megmutatom valahol az eredményem"
papír alapján én nem vennélek fel, de ha azt tapasztalom rajtod h tényleg annyi lehet akkor nyilván előny
2019. júl. 13. 22:59
4/31 anonim válasza:
Ha 150-es IQ-val itt érdeklődsz hogy mit csinálj, akkor elcserélték a teszteredményedet.
2019. júl. 13. 23:23
5/31 anonim válasza:
Senkit nem érdekel az IQ teszt.
Egy munkahelyen a szakmai tapasztalatot nézik főleg, saját projecteket és személyiséget.
Lehet 150-es IQ-d, de ha nem értesz semmihez és még autista is vagy, akivel nem lehet csapatban dolgozni akkor kivágnak első körben.
2019. júl. 14. 00:14
6/31 anonim válasza:
A zip-fájl önmagában gyanús, a 148-152-es eredmény még főleg. Ha nem trollkodás a kérdés, akkor téged szerintem nagyon átvertek, ami nem feltétlenül arról árulkodik, hogy kiemelkedően intelligens lennél. Ez az eredmény 24-es normál eloszlású skálán értelmezettnek tűnik, amit a Mensa elég régóta nem használ. Elvileg előfordulhat, hogy ők néztek be valamit, de valószínűbb, hogy valaki szórakozik veled, vagy (sokkal inkább) te velünk.
2019. júl. 14. 01:36
7/31 anonim válasza:
Értelmes ember ezt nem így és nem itt kérdezi.
2019. júl. 14. 02:18
8/31 BringaManó válasza:
#6: +1
igen, ez sehogy se stimmel...
(ráadásul emlékeim szerint a 24-esen is olyan a 2%-os tartomány, hogy 148-155...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!