A mérnökök okosabak vagy a fizikusok?
Figyelt kérdés
Az okos alatt azt értem hogy magasabb az indeligenciája2019. júl. 4. 13:11
11/53 A kérdező kommentje:
mert nembisztos hogy mindenki ismeri itt az indeligencia szót. de most valamiér meghülyült a gugli mert intelligenciát ír meg ti is. nem kene bevenni mindent amit a neten lattok XDD
2019. júl. 4. 18:26
13/53 A kérdező kommentje:
jo azt elpötyögtem fáradt vagyok, bocs
2019. júl. 4. 18:46
14/53 anonim válasza:
Hölgyeim és Uraim, csodás példáját láthattuk egy hatalmas egy dupla önbeégetésnek :D
Szép volt!
15/53 anonim válasza:
Egyébként tényleg a fizikusok a legokosabb emberek a tapasztalataim szerint. Okosabbak, mint a mérnökök. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenféle problémát jobban oldanak meg, mint a mérnökök. Nem is beszélve arról, hogy az egyes fizikusok az egyes mernökökkel összehasonlítva egyáltalán nem biztos, hogy okosabbak. Csak átlagban azok.
16/53 A kérdező kommentje:
Ezaz, ugye??
Nagyon egyetértek veled 😊😊
Köszönöm hogy kimondtad! 😇💂🌟
2019. júl. 5. 10:46
17/53 anonim válasza:
#15, Statisztika?
Így bemondásra én meg azt tapasztaltam, hogy a vöröshajú lányok jobbak összeadásban, mint a brunettek szorzásban.
18/53 A kérdező kommentje:
@17 ezt meg is ertem hiszen szorozni nehezebb mint összeadni!
2019. júl. 5. 11:41
19/53 anonim válasza:
Látom sikerült megérteni.
Eleve amúgy ott a gond az egész kérdéssel, hogy fizikusból jóval kevesebb van, mint mérnökből.
Innentől kezdve bármiféle tudományos alapot nélkülöz ez a "megérzés". Ha bővebb magyarázat kell a mintáról, akkor leírjuk.
20/53 A kérdező kommentje:
Miért fontos hogy ugyanannyi legyen belőlük?
2019. júl. 5. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!