Befőttes üvegben meddig áll el egy bizonyos gáz?
Az emberi szellentés végtermékére gondolok.
Lehetséges ilyem formában évekig eltárolni?
Ez milyen módszerrel kivitelezhető, illetve hogy lehet a gázelegyet a befőttesüvegben marasztalni?
Hogy valósítható meg, hogy a gázok ne szökjenek ki, ameddig rácsavarom a kupakot.
Hogy érdemes minőségellenőrzést végezni?
# 3
ezt a metódust az egyetemen hallottam, halbiológia órán.
(iszapban képződő gázokkal -talán metán- kapcsolatban hozta fel a tanár)
Köszönöm a válaszokat.
A viz alatti buborékos módszerről részletesebb leírást, esetleg videó formájú anyagot tudnàtok biztosítani nekem ehhez a nemescélú kisérlethez?
Ha jól értelmezem, így vizet is fog tartani az üveg.
Ez nem rontja a minőséget?
Te csak őrizgesd nyugodtan a biogáz gyűjteményedet, jól fog jönni ha villantani kell a lányok előtt..
Van aki bélyeg gyűjteményhez, van aki filmnézéshez hívja át a barátnőjét, te a befőttes üvegeidet fogod végigszagoltatni vele. Biztos siker.. :))
Attól függ, a fedele hogyan záródik. A konzervgyárban elég jól le tudják zárni, évekig jó marad a tartalma, de valamennyire otthon is rá lehet szorítani.
De ahogy fentebb írták, kínos lesz, amikor valaki rákérdez, hogy milyen üvegek azok. Vagy csak óvatlanul kinyitja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!