Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Miért tolatott hátra a Viking...

Miért tolatott hátra a Viking miután magaalá gyűrte a Hableányt?

Figyelt kérdés
Mi funkciója volt ennek,?
2019. jún. 2. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Mert beszart a kapitány
2019. jún. 2. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem tolatott, vitte az áramlás
2019. jún. 3. 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor jött rá, hogy elütött valamit és meg akarta nézni, hogy mi az.

Nagyon valószínű, hogy máshová figyeltek és nem vették észre a kishajót, a műszerek dacára, mert az hiába jelez, ha nem nézi senki.

Lehet, hogy az Országházat csodálták, vagy a panorámát és nem azt nézték, hogy mi van előttük.

Én is jártam már majdnem így, egy országúti balesetnél elbámészkodtam és majdnem belegurultam az előttem haladóba, az utolsó pillanatban tapostam a fékbe, így is kicsit hozzáértem, de a hajókon nincs fék, meg lehetséges, hogy csak az ütközésre figyelt fel a kapitány, aztán persze már késő volt.

Nem tudom, annak a nagy hajónak a kormányállásából egyáltalán lehetett e látni a kis hajót, talán holttérben volt már neki, nem lehet könnyű egy ilyen nagy böszme jószággal manőverezni.

Túlságosan rutinból cselekedett és bízhatott abban, hogy őt mindenki látja és elkerüli nagy mérete miatt, de olyan helyzet alakulhatott ki, hogy a kishajó kapitánya sem vette észre, neki is a holtterében lehetett és a Viking utolérte és legázolta a Hableányt, így létrehozva a borzalmas katasztrófát.

2019. jún. 3. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
15%

De miért nem hívott

segítséget ?

2019. jún. 3. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
14%

Már a Vikingnek

a kapitánya ?

2019. jún. 3. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
10%

Az ütközés

után

2019. jún. 3. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Megnézte mi volt az a kis puffanás. Visszasodortatta a hajót, és látta csak képzelődött, nem is volt ott semmi. Majd továbbment.
2019. jún. 3. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
45%
Miért hívott volna? Ő abban a tudatban volt, hogy nem történt semmi.
2019. jún. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!