Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogyan lehet kiszámítani,...

Hogyan lehet kiszámítani, hogy mekkora motorteljesítmény szükséges egy adott tömeg tömeg felemeléséhez?

Figyelt kérdés
tömeg, fizika, emelés, teljesítmény
2018. máj. 4. 14:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
26%

10-nek: Nem értem mi a problémád a 7-es válaszommal. Szerintem teljesen korrekt voltam, és világosan utaltam arra, hogy aki laikus a témához, az ne terjessze már az ostobaaságait. Épp elég hülye van már így is a világon, nem kell ezt terjeszteni, a butaság sajnos ragad terjesztés nélkül is a laikuskokra főleg.

Mellesleg a 9-es válaszomban komplett megoldási módszert adtam a felvetődő problémára.

Ezenkívűl szakirodalmat is felvetettem, honnan érdemes kiindulni, hamár ennyire tájékozatlanok az emberek. Nem tudom, ennél többel mivel lehetne a kérdező javára szollgálni.

De úgy látom te sem, mivel bírálatként leszólod azt a néhány választ is, amely szakmailag közelíti meg a problémát, és nem ér be a megszokott óvodás szinttel.

Mellesleg a kérdéshez te 10-es, semmi pluszt nem adtál hozzá, így nem is értem, hogy mire föl van merészséged bírálni egy szakmailag helyes választ. Nevetséges amit csinálsz, és elszomorító, hogy bőlcsödés szinten lévő szakmai analfabéták bírálnak.

2018. máj. 6. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!