Vasember páncélt mennyiből lehetne megcsinálni? Alternatívák LENTEBB:
Figyelt kérdés
A váz és a burkolat lehetne eloxált aluminiumötvözetből, hidraulikus, vagy pneumatikus mozgatórendszerrel, az energiaellátást Farnsworth fusor oldaná meg, egyedül a repülés megoldása okozna gondot, bár ha energia van, akkor kicsi méretben is nagyteljesítményű sugárhajtómű építhető.
Alkatrészek elkészítéséhez egy CNC marógép kellene, mennyi a legolcsóbb?
Sztem max. 10 millióból meg lehetne csinálni.
Gondolkodjunk reálisan (fegyverek és szuperszámítógép nélkül...)
2010. jún. 1. 21:12
21/22 anonim válasza:
Bár kicsit kesőn, de én is elmondom a véleményem. Magát a páncélt meg lehet csinálni akármiből. Ajánlom a pepakura nevezetű modellező technikát. Annyi a különbség, hogy nem papírból csinálod, hanem valamilyen lemezből. Fémipari alapképzettséggel könnyű dolgod van. A mozgató, és meghajtórendszer még nem is létezik a valóságban, úgyhogy az egyenlőre lehetetlen. De a burkolat nem akadály. Azt meg lehet csinálni. Én is elkezdtem. Kesz lett a sisak, meg a mellpanel. Utána meguntam. Iszonyatosan lassan halad, és csak idegeskedsz közben.
22/22 anonim válasza:
Egy vicc az egész. Repül, zsebben elférő reaktor, papírvékony, könnyű páncél ami horpadás nélkül felfogja egy tank lövését, pedig azok több tíz cm-es kompozit páncélzatokat átlőnek... könyörgöm az acélköpenyes 7,62x39mm köztes lőszer (AK-47) is szitává luggatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!