Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Lottószámokat lehetséges...

Lottószámokat lehetséges kiszámolni valószínűségszámítással?

Figyelt kérdés

tudom hogy lehetetlen, de azért valameddig csak el lehet jutni vele nem?

mert pl : 1,2,3,4,5 vagy akármilyen egymást követő számsor tuti hogy nem lesz. gondolják sokan.

én azt gondolom miért ne lehetne? ugyanolyan számok mint a többi.

matekmágusok előnyben!

hülyeséget nem kérek!

2010. máj. 29. 12:28
1 2 3 4 5
 41/45 Bátki Zsolt válasza:

Van egy jó ötletem!

Állíts előre a számítógéped óráját 1 héttel előre.

Nézd meg a a szerencsejatek.hu oldalt, mik (lesznek,voltak) a nyertes számok.

A többi a Te feladatod.

2015. jún. 20. 16:21
 42/45 Kook61 válasza:
Matematikai megoldás lottóho
2018. szept. 29. 15:16
 43/45 Kook61 válasza:

Matematikai megoldás lottóhoz:

www.skandinavlotto.hupont.hu

2018. szept. 29. 15:29
 44/45 Pongrácz Gergely válasza:
0%

Az hogy 1, 2, 3, 4, 5 -el nyerjen valaki elég esélytelenül hangzik, nem is tudom hogy van -e rá példa.

Az meg hogy jövőhéten is ez legyen kihúzva és hogy annak megint csak ugyanannyi az esélye mint előző héten nem igaz.

A számok előfordulásából lehetne valamennyire "jósolni a szerencsét". Ha mondjuk egymás után 3x húzzák a 35 ös számot akkor abból az következik hogy: nagyon kicsi az esélye hogy megint az jöjjön VAGY a 35 ös golyó valamilyen fizikai tulajdonsága miatt hajlamosabb arra hogy kihúzzák.

Arra is kisebb az esély hogy egymást követő számsorokat húzzanak mint olyan számok amelyek közt néhány szám különbség van. Persze ez nem zárja ki azt sem hogy soha ne lenne egy-két-három szám mely egymást követő, pl 2, 33, 34, 35, 74.

Csak tippelni lehet, szerencsére de valószínűségszámítással lehet azért erre arra következtetni.

2019. jan. 13. 23:31
 45/45 anonim ***** válasza:

"Csak tippelni lehet, szerencsére de valószínűségszámítással lehet azért erre arra következtetni."

Hogyan lehet? Az egyes húzások független események.

2019. jan. 14. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!