Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Miért nem lehet káliumpermanga...

Miért nem lehet káliumpermanganatot vásárolni sehol?

Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 23:52
1 2
 11/13 Walter_Dornberger ***** válasza:

Az egy "sajtcédula", megnéztem. Az MKEH lapján lévőn rajtavan, és a jogszabály is előirja.

Erre utaltam a szövegben is.

2017. szept. 18. 06:27
 12/13 Shai-Hulud ***** válasza:

@06:27

Ez lehetséges. De mi most azon vitatkozunk, hogy egyáltalán lehet-e vásárolni hipermangánt bármiféle engedély nélkül - és például a belinkelt web-áruházban lehet. Bármire is hivatkoznak a gyógyszertárban, vagy egyéb boltokban, itt lehet (és az Azúrban is lehet).

Ha pedig ez jogszerűtlen lenne, akkor igen hamar betiltanák mindkét helyen.

2017. szept. 18. 08:36
 13/13 anonim válasza:

Azt nem tudom mennyire pszichotróp, meg milyen hülye hülye szívja ezt a maró hatású anyagot fel, de a gyógyszertárakban, mint robbanóanyagra hivatkozva utasítják el. Nem tudom mit lehetne, annyi mennyiséggel felrobbantani,

meg, akkor a foszfát miért nincs betiltva, de mindegy.

Főleg, hogy más meg nincs helyette, csak xar kamilla.

Ez megint valami EU-s agymenés lehet, mint a naftalin betiltása, annak is nagyon örültem.

2017. szept. 22. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!