Mi volt eddig a legnagyobb fizikai fájdalom, ami valaha ért (pl. vágás, törés. )?
1.: Nos... 10 evésen nekem is úgy húzták ki a gyulladt fogamat, hogy nem hatott az érzéstelenítés, és 12 evésen ugyonez.
2: A drága körmöm :S... Mind a 2 nagylábujjam körmét 1-1,5 éven keresztül magamnak vágtam ki (és szedtem ki). Lassan már 1 éve, hogy megműtötték a jobb oldalit, az injekciója sem volt kellemes :S... és még valamikor kell majd a bal oldali is..
Ráadásul még focizok is, úgyhogy állandóan sérült a köröm (mind a kettő), a jobb oldali 2, a bal oldali 1 helyen van megrepedve (nem hosszába), tehát ha rosszul rugok bele a fociba, akkor az is rohadtul fáj :KRW...
Fájdalomküszöb: Mikor a körmömet vágtam ki, akkor minden egyes alkalommal egyre "könnyebben" csináltam. A végen már úgy távolítottam el a kívánt részt, hogy már nem érdekelt se a fájdalom, se az hogy ömlött belőle a vér.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!