Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mi volt eddig a legnagyobb...

Mi volt eddig a legnagyobb fizikai fájdalom, ami valaha ért (pl. vágás, törés. )?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert elvileg a fájdalomküszöböt lehet emelni? Ha olyan munkát végzek, ahol ki vagyok téve veszélynek, akkor készülhessek rá...
2010. máj. 19. 10:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
45%
a fájdalomküszöbödet lehet emelni azzal.hogy fojamatosan fájdalomnak tesed ki magad fokozatosan
2010. máj. 19. 12:17
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Öltöttek már párszor, volt egy pár törésem, de a legdurvább fájdalmat akkor éreztem, amikor orvosi körülmetélésen kellett részt vennem. Az altatással nem volt baj, csak elfelejtették, hogy ha felébredek, akkor már nem lesz bennem fájdalomcsillapító...
2010. máj. 19. 12:21
 23/41 anonim ***** válasza:
35%
elfogyott a sör a hűtőből:S:S:S g*ci szar volt, soha senki ne élje át!
2010. máj. 19. 12:24
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

írta valaki a vese görcsöt, én is átéltem. na olyan fájdalmat, hozzá képest a csonttörés kellemes mámor.

Végig azt érzed, mikor fogsz meghalni, beszélni, menni se tudsz, izzadsz mint egy ló.

2010. máj. 19. 12:26
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
én meg hánytam és fo.tam is egyszerre közben :) utólag poénos a dolog
2010. máj. 19. 12:53
 26/41 A kérdező kommentje:
Szerencsére a fogam még nem fájt nekem, a fogfúrás bőven elég volt... Nekem eddig a legrosszabb az, hogyha elkapok egy vírust és hánynom kell, akkor a gyomorszájam bezárul, de az inger és a görcs az nem szűnik meg. Mintha szétdurranna olyankor a gyomrom, van, hogy még hetekig is fáj utána. Egyszer sikerült rendesen hánynom, az megváltás volt. Hogy mitől lehet ez, máig sem tudom.
2010. máj. 19. 12:55
 27/41 anonim ***** válasza:
59%
leesve a fáról gyerekkoromban eltört a csuklóm; hajnalban arra ébredtem hogy iszonyatosan görcsöl a jobb vádlim, és kiabáltam hangosan hogy "Mi a f@szom van, a kurv@ életbe b@zd meg!" XD, nagyon szar volt
2010. máj. 19. 16:06
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Becsípődött egy ideg a nyakamnál, 3 napig folyamatosa fájt.
2010. máj. 19. 17:28
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Biciklilánc bekapta a nagylábujjamat.
2010. máj. 19. 21:55
 30/41 anonim válasza:
100%

Két kiemelkedő eset van, nem tudok választani:

1. Focimeccsen belém szálltak, elszakadt a vádlim és az ínszalagom, eltört a sípcsontom és a bokacsontom. Ezt még túléltem volna, mert azonnal látták mekkora a baj (a sípcsontom két része egy kb. 120 fokos szöget zárt be, a bokám pedig jobbra állt teljesen úgy, hogy a térdem előre nézett) és annyi fagyasztót fújták rá, hogy nem is éreztem fájdalmat, csak zsibbadt, de nagyon. Jött a mentő, be a Sportkórházba, ott be a műtőbe. Altatás nélkül műtöttek, de elkezdték mielőtt hatott volna a fájdalomcsillapító. Hát senkinek nem kívánom, hogy úgy kirakósozzanak a csontjaival, hogy nincs bekábítva. Persze egy-két perccel később hatott és utána nem is éreztem deréktól lefelé semmit, de addig maga a pokol.

2. Magas-Tátra, sziklamászás. Kicsúszott a kezem, amikor azon volt a súlypontom és vagy 15-20 métert zuhantam, mikor megfogott a kötél, a beülő, akkorát adott, hogy bevérzett a zacsim. Szerencsére sikerült elállítani a kórházban és komolyabb baj nem lett, lehetek még apa.

2010. máj. 20. 01:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!