Mi volt eddig a legnagyobb fizikai fájdalom, ami valaha ért (pl. vágás, törés. )?
írta valaki a vese görcsöt, én is átéltem. na olyan fájdalmat, hozzá képest a csonttörés kellemes mámor.
Végig azt érzed, mikor fogsz meghalni, beszélni, menni se tudsz, izzadsz mint egy ló.
Két kiemelkedő eset van, nem tudok választani:
1. Focimeccsen belém szálltak, elszakadt a vádlim és az ínszalagom, eltört a sípcsontom és a bokacsontom. Ezt még túléltem volna, mert azonnal látták mekkora a baj (a sípcsontom két része egy kb. 120 fokos szöget zárt be, a bokám pedig jobbra állt teljesen úgy, hogy a térdem előre nézett) és annyi fagyasztót fújták rá, hogy nem is éreztem fájdalmat, csak zsibbadt, de nagyon. Jött a mentő, be a Sportkórházba, ott be a műtőbe. Altatás nélkül műtöttek, de elkezdték mielőtt hatott volna a fájdalomcsillapító. Hát senkinek nem kívánom, hogy úgy kirakósozzanak a csontjaival, hogy nincs bekábítva. Persze egy-két perccel később hatott és utána nem is éreztem deréktól lefelé semmit, de addig maga a pokol.
2. Magas-Tátra, sziklamászás. Kicsúszott a kezem, amikor azon volt a súlypontom és vagy 15-20 métert zuhantam, mikor megfogott a kötél, a beülő, akkorát adott, hogy bevérzett a zacsim. Szerencsére sikerült elállítani a kórházban és komolyabb baj nem lett, lehetek még apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!