Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mi volt eddig a legnagyobb...

Mi volt eddig a legnagyobb fizikai fájdalom, ami valaha ért (pl. vágás, törés. )?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert elvileg a fájdalomküszöböt lehet emelni? Ha olyan munkát végzek, ahol ki vagyok téve veszélynek, akkor készülhessek rá...
2010. máj. 19. 10:21
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Őszinte részvétem... de azért helyrejött a lábad?
2010. máj. 20. 06:31
 32/41 anonim válasza:
100%

Egyszer eltört a kezem, ami szinte nem is fájt, de ilyen "zöldgallytörésem" volt szóval utána a törött kezemet megfogták és percekig igazgatták a csontjaim, ráadásul nem túl kíméletesen egy öreg ember aki láthatóan unta a munkáját.

Aztán fülfájás. U visszagondolni is rossz. Már többször volt, és komolyan a fejemet vertem a falba egész éjjjel bőgve. Megváltás volt mikor egy hatalmas tűvel kiszúrták a dobhártyámat:D..

Meg migrén is okozott már hatalmas fájdalmat, de szerencsére általában csak épp hogy fáj.

Meg mondjuk ez már nem fáj annyira de rendszeresen belerugok a küszöbbe és már tört el benne a lábujjam, aztán másnap újra belerugtam:D...

2010. máj. 20. 23:34
 33/41 anonim válasza:
0%
hat a fizika tanarnom felajanlota hogy megrazat minket ugy mintah tényleg áram utott volna meg minket...tehat az erzes ugyanaz de nem faj egyaltalan...erre is persze csak en jelentkeztem senki mas....hat annal roszamm erzsest ..egy csomo drotot ramkapcsolt...azota egy kiserlethez sem jelentkezem
2010. okt. 21. 19:10
 34/41 anonim válasza:
5%
Nyáron mind a két nagylábujjamról le kellett venni a lábkörmöt. Akkor nagyon sok fájdalomnak ki violtam téve. Előtte hónapokig járkáltunk bőrgyógyászatra, ahol csak a körmöt vágták ki, a gyulladást nem kezelték. Minden alkalom annyira fájt, hogy könnyezett a szemem, pedig nem vagyok az a tipus. Amikor elegünk lett elmentünk sebészetre. Kaptam lidokaint (Amitől eleve majdnem ordítottam!), de nem sokat használt a kb. 2x akkorára dagadt lábujjaimra :S Szóval az is rohadtul fájt. De kibírtam. Túléltem.
2011. dec. 17. 21:31
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
benőtt köröm?
2011. dec. 17. 21:44
 36/41 anonim válasza:
Amikor amputálták a lábamat.
2012. dec. 19. 22:49
 37/41 anonim válasza:
22%

az én esetem vicces.

2 évesen tesómmal(ő 7 éves volt) olyat játszottunk,hogy a lépcső tetejéről leengedtem egy kötelet(paplan összecsavarva),és ő megpróbált felmászni rá, de én nem bírtam tovább, és kizuhantam a lépcső tetejéről fejre a padlóra,ami ilyen porcelán négyzetekből állt, szőnyeg nélkül...

uhh.. fejre estem... ordítottam,anyum jött, akkorra már az orromból, fülemből folyt a vér, gyorsan bevittek a berényi Szt. Erzsébet Kórház-ba, ott kimosták a fülem, orrom, apummal voltam ott 7 napig.. de azt a fájdalmat.............. pffuhh.. már 14 éves vagyok

2013. jan. 3. 16:23
 38/41 anonim válasza:
22%
Kiskoromban felmásztam egy magas fára, lecsúsztam és végig vágta és horzsolta a fa a mellkasom meg a hasam.
2014. máj. 5. 22:15
 39/41 anonim válasza:
9%

Talpszemölcsöm volt nem hatott a fagyasztás

ezért kivágták érzéstelenítő nélkül....(egy csentis gyökere volt)

És az is megijesztett hogy egy híres tapasztalt

bőrgyógyász azt mondta hogy még nem is látott

ekkorát....... a mai napig is csodálom hogy tudok

járni......

2014. máj. 24. 18:41
 40/41 anonim válasza:
28%

Amikor elszenvedtem a legdúrvább csuklótörést amit lehet! A szituáció: Tesi óra után tavaly az utolsó héten mindenki rohan kifele és egyszer csak egy lökés jon oldalrol, én esek a fal fele, kezemet kiteszem de elroppan es lefejelem a falat! Hat nem volt kellemes de olyan sokkos állapotba kerültek hogy utana vagy 15 percig nem ereztem... Kiderult hogy ott a csuklonal mind 2 csont eltört es az egyik el is mozdult, 1 órás műtéttel raktak ossze a kezem 6 es fel het gipszel most nyáron...

A masodik amikor rohadtul fajt a fülem utana maga a megváltás volt amikor felszurtak! Bar az is kellemetlen volt mert annyira csikizett hogy mar fajt de utana nem sokkal mar nem ereztem semmit.

A harmadik amikor elkaptam valami olyan szemet fertőzést hogy szószerint lebenultam tole, alig tudtam mozogni, jarni egyaltalan nem tudtam. Kaptam valami nagyon eros cuccot (inyekciot) amitol egybol erőre kaptam, de elotte eleg fájdalmas es kinkeserves volt!

2015. jún. 2. 23:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!