Ha valakit leöntenek benzinnel, mennyi idő múlva szárad meg annyira hogy nem lesz tűzveszélyes a helyzet?
"Igyekszem, többet nem válaszolni. "
Nagyon helyes!
Mit vártam tisztelt #11 kérdező?
Pl. azt, hogy hogyan gyártsál bombát házilag?
A kérdésed alapján, "kezeltesd" Te magad.
Remélem sokan levonták a kérdésed után a konzekvenciát.
Ilyen buta kérdésed után mit vártál?
A kérdező ábrándozik és élettől idegen dolgokon mereng. Üssön mindenki a hasára, mondjon egy számot, ezt kéri. Hangulattól függően mondhatok neked vagy 1000 számot, megkímélendő a többiek idejét a felesleges dolgoktól.
És természetesen, mint minden ilyen szintű ember, rendkívül beképzelt és agresszív. Még azt sem tudja, hogy ezzel kizárólag magának árt.
nem tudom, mi bajod van 70%-os, de valami elpattant benned, az tuti. és ha ábrándozik, az fáj neked? ha nem tetszik, nem kell írni, aztán kész.
de hogy válaszoljak is a kérdésre, szerintem ha van rajta ruha, és nem is veszi le, akkor úgy saccolom, hogy ~6 óra múlva talán már nem gyulladna meg, meztelenül meg 1-2 óra alatt száradna meg.
Hát nem tudom, én gondolkozok, gondolkozok, de nem tudom követni egyesek gondolatmenetét. Mert szerintem meg az nem életszerű, hogy ha le akarnék valakit önteni s felgyújtani akkor előtte idejönnék a gyakorira ezt kérdezgetni:))))
Úgyhogy hiába gondolkozom, nem jövök rá hogy ezt hogy gondolják egyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!