Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A Curiosity marsjáró robot...

Meteorraj kérdése:

A Curiosity marsjáró robot feldolgozatlan nyers képeket küld a Földre vagy azért életlenek és hamis színűek a képek, mert a NASA meghamisítja azokat?

Figyelt kérdés

2017. febr. 16. 06:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én már jónéhány rágalmat és tévedést helyre igazítottam cikkeimben ugyanabban a nyomtatott lapban, ahol a támadások megjelentek. Megpróbáltak lejáratni, de még nagyobb hibákat követtek el és miután ezeket még jobban kifiguráztam, kezdtek elcsendesedni, óvatosabbnak lenni. Bebizonyítottam, hogy abszolut hiteltelenek. A kérdés eldöntése az olvasók dolga. A melldöngetés tompult, ennyi a változás, de még tovább ütöm a vasat, addig, amíg meleg. Személyesen e-mailben is vitába szállok köztiszteletben álló szkeptikusokkal, akik előadásokat is tartanak. Na itt aztán elszabadul a pokol, a tévhitek tömkelege zúdul rám, amit egyenként cáfolok meg és válaszaimat a nyomtatott sajtóban is megjelentetem. A melldöngetés csendesül. Ha a nagyon szemet szúró marhaságokat sorra helyére tettem, akkor majd abbahagyom. Ez az áldatlan helyzet az internet-facebook felpörgése óta alakult ki. De van lehetőség változtatni a helyzeten. A sajtópert mint lehetőséget említettem meg, kár, hogy nem élnek vele a megrágalmazottak. Szívesen végig nézném, hogy izzadnak a nagyképű szkeptikusok a bíróságon. Rendszeresek a sajtóperek, sok pofára esés volt már. Ebben a témában is jó lenne precedenst teremteni.
2017. febr. 23. 07:22
 12/12 Wadmalac ***** válasza:
100%

Örülök, hogy legalább valaki lát pozitívumokat.

Sajnos az internettel a sok rendkívül hasznos adattal együtt töméntelen mennyiségű fekália is árad és a "köznép" mindenevő.

A misztikus álhírek rejtély-tartalma olyan, mint a kajában a nátrium-glutamát. Az erősebb íz győz az egészséges táplálék felett.

2017. febr. 23. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!