Pirított+sózott tökmag vagy "kezeletlen"?
Figyelt kérdés
Azért írtam ide a kérdést, van egy tudományos háttere: a tökmagról azt olvastam, hogy növeli a dopamin szintet a szervezetben. Ez érvényes a pirított+sózott tökmagra is vagy kizárólag a "kezeletlen" tökmagra érvényes?
Vagy a pirítottban már azok a vegyületek, amik szükségesek átalakulnak/megsemmisülnek/izomerizálódnak?
A hasznos válaszokat előre is köszönöm és megy a zöld. :)
2017. jan. 28. 21:30
1/1 anonim válasza:
Én beállok a pirítottól is :) Legalábbis nem tudom abbahagyni, és minden gondom megszűnik, amíg zabálhatom. Nem hiszem, hogy nagy különbség van köztük amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!