Hidd el tudom mit beszélek! ès ne értélelj le csak azért mert buta vagy mint a sötét éjszaka.
2010. dec. 3. 09:41
22/42 hajosmitya válasza:
Igen létezi örökmozgó,mert nekem is van egy.Mérettöl függö,de akár 1 házat is eltudok látni árammal fütéssel együtt.Mondjuk azt,meghajtok 1 generátort gravitácio segitségével,mert ha az mondom örökmozgó,sokan csak legyintenek,v hülyének néz.
2011. aug. 26. 18:08
23/42 anonim válasza:
hajosmitya!
El is hisszük neked, amint megmutatod a közüzemi számláid, amin a befizetendő összeg 0 azaz nulla forint, mondjuk egy évre visszamenőleg. Minden más szájtépés felesleges, elő a számláiddal, mutasd őket!
Ez nem nagy kunszt, a vízerőművek is ezt csináljk. Csak azt a vizet előbb fel kell vinni magasra, amit a napocska tesz meg nekünk. Kicsiben is meg lehet csinálni, felhordom vödörrel a vizet a padlásra, és leeresztem egy generátorra. Ebben a rendszerben én vagyok az örömozgó, mert örökké mozognom kell, hogy fenntartsam a dolgot. Ha mindezt étlen-szomjan tudnám csinálni az idők végezetéig, akkor már jó is lenne.
2011. aug. 27. 02:41
25/42 hajosmitya válasza:
Az a baj,az emberek kapásbol elutasitják a létezését anélkül h bele gondolnának.Ugyan én 2 évig gondolkoztam mire rájöttem hogy müködik.Utolag azt kell h mondjam 1 nap is elég lett volna ha nem komplikálom állandóan túl.Most már elmondhatom,igen is van!
2011. okt. 16. 20:19
26/42 anonim válasza:
Hát akkor mutasd be!
2011. okt. 16. 23:38
27/42 anonim válasza:
hajosmitya!
Jó hülyének nézni minket (legalábbis megpróbálni), vagy csak ennyire tudatlan vagy ?
maci
2011. okt. 17. 10:08
28/42 hajosmitya válasza:
Maci!Miért nevezel tudatlannak?Azt nem hiszed h lehet ilyet csinálni,mert ha lehetne,már te kitaláltad volna,vagy már túl sokan állitották ugyan ezt,és kiderült h mindegyik kacsa,vagy...?Én gyakorlati ember vagyok addig nem nyugszom mig meg nem oldok egy problémát(ami érdekel is)Nyugodj bele,már megcsináltam a gyakorlatban és működik.Most amig itthon vagyok meg akarom csinálni nagyobba is,aztán megfogadom a tanácsot és megprobálom levédetni,aztán hallani fogsz róla.Én fejér megyei vagyok,és felajálom neked ha megvan a nagyobb változat,megnézheted!
2011. okt. 17. 12:18
29/42 anonim válasza:
Ez a kamu melléduma. Én elmegyek Fejér megyébe a kisebbik változatot is megnézni, és ha csakugyan örökmozgó, akkor a nevedre íratom minden vagyonomat.
2011. okt. 17. 15:24
30/42 hajosmitya válasza:
Azon gondolkoztam idáig,h ennyire bőkezű vagy,v nincs vagyonod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!