Egy mágnessel mit lehet csinálni, hogy ne vonnza a fémeket? Pl berakni valamilyen fém dobozba stb
"Nálam fa dobozban van, ami 6 mm vastag"
Nos, számomra ebből a mondatból egyértelmű volt, hogy a fadoboznak szánt a kommentelő izoláló szerepet, különben minek írta volna?
Ez feltételezés. Ez csak te raktad össze.
Pont azt jelenti, hogy felesleges több centi vastag fém tárolót találni az izoláláshoz.
A mondanivaló többi része nem is jött át? Elég, ha messze rakod attól, amit zavar a mágnesesség. Ugye? Na akkor a lényeg:
rakd messze attól, amit zavarna a mágnes és tök mindegy mibe tárolod.
"Na akkor a lényeg:
rakd messze attól, amit zavarna a mágnes és tök mindegy mibe tárolod."
Ezt írtam én is.
De ha már ilyen hülye vagyok, halljuk a más magyarázatot, miét volt lényeges a 6 mm falvastagságú fadoboz.
:D
"Ez feltételezés. Ez csak te raktad össze."
Meg ugynígy gondolkodott az az x db ember, aki ezt a hozzászólásomat pontozta. Szóval akkor sokan vagyunk hülyék.
:D
De el kéne olvasni a kérdést mégegyszer és felmérni, erre a kérdésre mennyire lehet jó hatásfokú válasz a "rakd messze".
Ennyire szerintem a kérdező is rájött, gondolom épp az a problémája, hogy ez nem megy.
Senki sem mondta, hogy hülye vagy. Sőt! Igen jó gondolatmenet szoktál osztani. Azt mondtam , hogy feltételezés volt. De tiszta mindenkinek, hogy nem a fa okozza az izolációt.
A 6mm vastag doboz azért jó, mert elég stabil szerszámos doboznak, de nem nehéz. Ennél vastagabb felesleges :) vékonyabb meg könnyen rongálódik.
Azért emeltem ki, mert vékony. Ezen áthatol a mágnes. Mégsem okoz gondot. Mert ott tárolom, ahol közelében nincs mágnesre érzékeny cucc.
That's all there is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!