A tiszta metamfetamin tényleg annyira káros?
Csak azért kérdezem mert sokszor jönnek rendőrök az iskolánkba és mondják hogy mennyire tönkreteszi az embert, mutatnak is képeket hogy pár év után mit tesz az emberrel.
Csak hogy azt tök figyelmen kívül hagyják hogy akik ezt a "speed-et" használják, abban a porban rengeteg egyéb mérgező anyagok vannak amik az utcai előálliítása alatt kerül bele (pl jód, ammónia, egyéb lítium sók, foszfor és több száz hasonlóan mérgező vegyületeket benne hagynak). Másrészt ezek az emberek szegény rétegben élnek és pénzük egészségügyi dolgokra nincs emellett gondolom a cigit is tolják rendesen.
Ez szerintem olyan mintha azt mondanák hogy akik napi egy doboz cigit elszívnak azok a nikotin miatt fognak úgy kinézni ahogy.
Tehát a kerdésem az hogy ha valaki tisztán használná metamfetamint (persze ne annyit hogy túl adagolja magát), és nem hagyná el magát akkor használata során mi történne a testével?
na és ezt elfelejtettem: 25%kal kevesebb testi mellékhatás,de 2x 4x több agyra gyakorolt stimuláció.
tudom ez már nem a kérdés része,de hozzá tenném,hogy akik a meth-et kiakarják próbálni. semmi különlegeset és nagy titkot nem tartogat.sok kényszercselekvést okoz, az eufória gyorsan véget ér,mert ennyi dopamint hirtelen az agy nem tud produkálni mint amennyit a meth akar.kényszertáncolás,kényszer ruha hajtogatás otthon, akár felmosás, akár fürdőszpba sterilizálás. ez nem a lasztihoz hasonlítható eufória. ennyit biztosan elmondhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!