Szerintetek mennyire igaz?
Figyelt kérdés
Ha a gravitációs hullámok bizonyitását veszük, akkor a sötét anyagnak köze a gravitáció erősségéhez. Pl: ha egy lepedőt kifeszítünk, és rárakunk egy nagyobb gömböt majd berakunk egy kisebb gömbött, majd elkezd mozogni a nagyobb gömb körül, akk bekerül a gravitációs terébe. Na de ekkor az egész lepedő besüpped, az az a gravitációs tér végtelen. De ha berakunk alár egy erős ventillátort, ami a sötét energiát jelképezi, akk a gravitációs tér kissebb lesz, és minél nagyobb a sötét energia, annál kisebb a gravitációs tér. Így a sötét energiától függ a gravitációs tér.2016. febr. 15. 22:12
11/13 anonim válasza:
" a fekete lyuk meg nem vonz magába mindent hanem pont ellenkezőleg -olyan gyorsan forog, hogy mindent elcentrifugál maga mellől!!!"
Na jó, de ha mindent elcentrifugál maga mellől, akkor nem marad ott semmi, ez esetben mi is forog?
Másrészt ha így lenne, akkor többnyire a fekete lyukaktól távolodó dolgokat kellene látnunk - ezzel szemben többnyire ahhoz közeledő dolgokat látunk. Tehát a tapasztalat ellent mond a feltételezésednek, így a feltételezésed hibás, vagy legalábbis erős kiegészítésre szorul.
12/13 Mojjo válasza:
@11: A kannásbor, meg a házipálesz mennyisége szorul csak kiegészítésre itt, méghozzá negatív kiegészítésre, azaz mérséklésre. Nézd már meg, mennyi marhaságot hordott össze ez a jóember, aki nem szégyelli Hofi nevét magára venni. Ennyi zagyvaságot ember nem írkál össze józanul. Vagy más tudatmódosító szer nélkül, de ebbe inkább bele sem gondolnék.
13/13 anonim válasza:
Na ja, de hátha utánagondol az említett részletnek. Nem vagyok róla meggyőződve, de amit tudtam, megtettem az ügy érdekében, az esélyt megadtam neki, innentől nem rajtam múlik a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!