Az aminosavakat lehetséges vegyileg, laboratóriumi módszerekkel dekarboxilálni? Hogyan?
Figyelt kérdés
ma 06:39
1/1 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ez azt jelentené, hogy valahogyan el lehet-e távolítani belőlük a - COOH csoportot?
A kérdés csak akkor értelmes, ha az így kapott molekula valami miatt hasznos, ill. akkor, ha egyébként a sejtjeinkben ez enzimatikus úton megtörténik, és a kérdező arra kíváncsi, hogy meg lehet-e csinálni nem biokémiai módszerekkel. Nem tudom a választ, pedig 4-esre szigorlatoztam biokémiából. Igaz, nagyon régen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!