Magyarországon a tanári álláson kívül hol lehet elhelyezkedni matematikusként?
Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 12:20
1/8 Sulek Péter válasza:
Bankoknál valószínűségszámítás :)
Tőzsde, Magánóra bár az tanítás
Inforamtikát hozzá tanulsz azzal sok minden lehet
2/8 anonim válasza:
Most ezt komolyan kérdezed? Miféle tanári állás? Szerinted a matematikus az tanár? Nem, a matematikus nem lehet tanár, csak az lehet tanár aki annak tanult!
Matematikus végzettséggel lehet átlagban a legjobban kereső állásokat betölteni (biztosítási és pénzügyi szektor, aktuárius). De ezen kívül bármelyik befektetésekkel foglalkozó cég, bármely pénzintézmény alkalmazza őket.
3/8 anonim válasza:
Tanár legfeljebb egyetemen lehetnél matematikusként...
4/8 A kérdező kommentje:
Hát én is arra gondoltam.
2016. jan. 20. 14:02
5/8 anonim válasza:
Ha tudsz programozni, akkor lehetsz programozó is.
6/8 anonim válasza:
Utolsó, ennyi erővel, ha tud házat építeni, kőműves is lehet.
7/8 anonim válasza:
6:
Gondolom sejted, hogy mekkora butaságot írtál.
8/8 anonim válasza:
én matematikusnak tanulok és alapjában véve 2 fő irányt látok: banki szektor, biztosítások vagy programozó. persze ennél árnyaltabb és többrétűbb a helyzet, de szerintem ez a 2 irányadó lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!