A szárazelemből kifolyt sav bőrön keresztül felszívódik? Szájba kerülve milyen gondokat okoz? Ez a "lé" átlátszó sárgás-barnás színű?
Köszi a választ!! És mi ez pontosan ez a szuszpenzió???
Tegnap kislányom olyan játékkal játszott, amiből csöpögött a kifolyt elem:-( Mire észrevettem már olyan volt a keze is, de nem lett rajta semmi jel. Azt, hogy belenyalt-e nem tudom. Mit adjak neki?
természetesen lehet színtelen is
a szuszpenzió egy olyan keverék, mely egy folyadék és a benne nem oldódó szilárd anyag keveréke. Ilyet kapunk ha finom homokot rázunk össze vízzel.
Köszi a választ! Egy másik játékban, miután átnéztem az összeset, színtelen volt a folyadék:-( Istenem, mióta lehetett az is kifolyva? Nemrég még működött!
Remélem semmi baja nem lesz a kislányomnak! Nevét nem irnád meg ennek a folyadéknak?? adnék a kislányomnak!
előző vagyok
ha valóban elemből kifolyt folyadékról van szó, és lenyeli akkor mérgezést nem valószínű hogy kap, de megmarhatja.
Ezt többféle képpen is elkerülheted:
jól megitatod vízzel
vagy magnézium-oxid vizes szuszpenziójával itatod meg
esetleg szódabikarbóna oldatot itatsz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!