Ez mi? Fotó mellékelve. Sajnos alig tudok angolul de ugyse értem mit jelent h akiszótárazom.
2015. dec. 9. 18:51
1/9 anonim válasza:
Forrasztási segédeszköz, be lehet rögzíteni az alkatrészt hogy forrasztás közben nem mozogjon.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm első. Én már tudom, hogy mi, csak azt nem tudom, hogyan kell használni...
2015. dec. 10. 00:28
4/9 anonim válasza:
A videóban szereplő csipesz helyett van:
5/9 anonim válasza:
És ez tényleg praktikusabb, mint egy műszerész satu, ami bármit megfog? :)
6/9 anonim válasza:
Talán azért lehet praktikusabb bizonyos esetekben, mert az alakja pont olyan mint a befogandó alkatrész és mivel nagyobb felületen érintkezik, jobban el vezeti a hőt és a csatlakozó nem melegszik túl. Elsősorban olyan csatlakozóra gondolok melynek van műanyag része, burkolata vagy ilyesmi.Mondjuk én nem venném meg.
7/9 A kérdező kommentje:
egyes célmunkákhoz lehet érdemes megvenni ahol a haszon bőségesen behozza az árát, nem?
2015. dec. 12. 21:53
8/9 anonim válasza:
Ha jól látom, RC hobbistáknak kínálják, ahol túl nagy haszon nincs. Tényleg nem vitázni akarok, csak hangosan filózok, de szerintem a jó hőelvezetés egy forrasztásnál hátrány. Tovább tart a művelet és ronthatja a forrasztás minőséget is a nem megfelelő hőmérséklet és a túl gyors lehűlés. És ha forrasztható csatlakozóról van szó, akkor azt illik nem hőre lágyuló műanyagból csinálni.
De ez tényleg csak kekeckedés, bocs. :)
9/9 A kérdező kommentje:
végülis az is lehet hogy azoknak gyártják ezt aki szenvedélyel állnak hozzá a hobbyjuknak s minden baromságot megvesznek:)))
2015. dec. 13. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!