Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Van itt olyan, aki nagyon...

Van itt olyan, aki nagyon otthon van a mikrovezérlő programozásban, és alkalmazástechnikájában (Arduino)?

Figyelt kérdés

A feladat a következő lenne, amit meg kellene oldanom, tudnátok erre küldeni kódot, hogy mégis hogyan kellen ennek kinéznie?

- Épületgépészeti elemek meghibásodás felismerése és jelzése (szenzorok meghibásodása, aktuátorok hibájának detektálása, kazán hibáinak detektálása, továbbá ezek kijelzése).

- Szabályozási paraméterek beállítása USB-n: ASCII parancsok és adatok küldése és fogadásának implementálása virtuális soros porton.

- Modbus RTU @ RS485 kommunikáció kezelése, mint szolga eszköz: Az összes állapotváltozó kiolvasásának megvalósítása, szabályozási paraméterek módosíthatóságának megvalósítása.

Szóval ezeket kellene arduino fejlesztői környezetben leprogramozni. Semmi ilyesmit nem vettünk, azért tűnök ilyennek, hogy azt se tudom miről van szó. Illetve hogyan kéne ebbe elindulni?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat! Nagyon fontos lenne.

2015. dec. 3. 10:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

- Agyalok a problémán

- Tanárt kérdeztem, azt mondta ott az internet, nem tud anyagot hozzá,

- Nem várok kész kódot,

- Ahogy a kérdésben írtam, " hogyan kéne ebbe elindulni? " Szóval sejted most már, hogy nem arra várok, hogy valaki megoldja?

2015. dec. 3. 14:29
 12/13 Tengor ***** válasza:
Hm... érdekes, hogy ennek ellenére máshol sem segítenek...
2015. dec. 3. 14:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Már haladtam benne, a modbus készen van. Hát igen, ez érdekes.
2015. dec. 3. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!