Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Univerzummal kapcsolatban?

Szmnt kérdése:

Univerzummal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nos, ezen a kérdésen többször elgondolkodtam kis paraszti ésszel, és ha kicsit jobban belegondoltam mindig belefájdul a fejem, hogy, hogy alakulhatott ki. Nah a kérdés a következő. Ősrabbanás előtt mi volt? Jó, azt tudom hogy volt a nagy bumm , és akkor jelentek meg anyagok , anti anyagok stb, majd sürüsödött és évmilliárdok alatt lettek a bolygók. Nah de gondoljunk már bele; ha nézünk egy filmet vagy bármit , mindennek van egy eleje. És mi volt a Bumm előtt? Akkor is kellet valaminek lennie?! Nem csak 'csettintésre' megjelentek az anyagok, majd felrobbantak. Másik kérdés; Hol a vége? Végtelen? De egyszer mindennek vége van. ÉS akkor azon túl mivan? Az egész egy hatalmas 'kalitka'??? Érdekes.

VÉlemények??

2010. márc. 8. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs értelme a tér és idő fogalomnak, mivel nem létezik akkor nonszensz az előtte szó. Nincs olyan,hogy előtte.
2010. márc. 9. 13:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Van 1 új elmélet, miszerint multiverzum van és a mi univerzumunk 2 másik univerzum ütközésével keletkezett.
2010. márc. 13. 23:50
 13/14 Foxxxy válasza:
ebből az egészből már csak azt nemértem hogyha a nagy bumm előtt nemvolt semmi, akkor abból a semmiből minek a hatására lett valami? mert ugye valaminek történnie kellett ehhez...olyan nemlehetett hogy mindíg létezett valami.
2010. szept. 5. 23:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Először is azt el kell felejteni, hogy nem volt előtte semmi.

Ha elfogadjuk az ősrobbanást, akkor előtte is volt valami, amiről jelenleg nem tudunk információt szerezni, és valószínűleg soha nem is fogunk.

Ha nem fogadjuk el, még mindig ott a vákuumfluktuáció.

2010. szept. 5. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!