Hogyan fejlesszem a képességeim?
Előző vagyok
Kitartok azon állításom mellett, hogy egy jól megválasztott matematika, fizika vagy informatika feladat a leghatékonyabb a logika fejlesztésére...és talán a leghasznosabb is mivel tanulsz is belőlük. Egy feladat végeredményére ezeregyféleképpen is eljuthatsz, az egyetlen szabály, hogy csupán logikus és ésszerű lépésekkel juss el a megoldásig.
Kedves Tom Benko, a 10-es vagyok és ez a korábbi válaszom:
"De láttam stratégia játékot és tudom, hogy nem csinálhatsz bennük amit akarsz. Természetesen ad egy bizonyos szabadságot amivel tudsz fejlődni egy bizonyos szintig..."
Ugyan arról beszélünk. Ha élő ellenféllel játszanál akkor az változtatna a stratégiáján ami nem tenné sablonosság a játékot, de a mesterséges intelligencia is jó amíg rá nem jössz a cselre.
Melyik játékban van olyannyira "jól megcsinálva" az AI, hogy figyeli a játékos "stratégiáját" (ami alapból egy nehezen mérhető dolog) és korrigálja a sajátját ahhoz viszonyítva?
Szeretném játszani...valószínűleg még nem találkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!