Hogyan csináljunk folyékony hidrogén puskát?
Szerintem nem ő csinálja. Ha ő csinálná, akkor biztosan nem ide irkálna üres idejében.
Viszont adok egy jó tippet: találjátok fel a kvadrattyumot. Az tök jó lenne, és tuti nagyot kaszálhatnátok vele.
"A tarlmat felbírtad fogni"
Felbírtad?
Úgy látom, te már tényleg újmagyarul beszélsz.
Nagytestvér Nemjó.
Tudod, ha még egy kicsit romlasz - ami eljön majd az évekkel - akkor már senki sem lesz, hogy "felbírja" neked.
Addig kellene még javulni kicsit.
Mondom ezt azért is, mert TÉNYLEG képtelen leszel bármit is feltalálni, ha már a helyesírás sem megy.
Nem akarok túlságosan kritikusnak hangozni, de
1. nincsen képzettségetek, rutinotok tervezni
2. nincsen gépparkotok, felszereltségetek gyártani (max. hegeszteni)
3. nincsen piacképes ötletetek.
Ezzel az alappal szeretnétek sok pénzt keresni.
Csak nekem tűnik kicsit irreálisnak?
:D
hibáinkból tanulunk a leginkább
milyen unalmas lenne az élet nehézségek nélkül
Amúgy mire lenne jó a folyékony hidrogén puska, ha lenne?
Az ötlet praktikus előnyeire lennék kíváncsi.
Mert nekem nem jut eszembe semmi, amire jó lenne. Esetleg Q gyorsan bontott csirkét fagyasztani. Persze szigorúan szikramentes környezetben, különben nem fagyasztott, hanem grill lesz, a puska használójával együtt.
Engem is érdekelne, hogy milyen működési elvben gondolkoztatok ezzel a puskával kapcsolatban!
G.
"Köszi a segítséget, hasznosak vagytok !"
Sajnos a jelen pillanatban ebben a témában annál nagyobb segítséget nyújtani, mint hogy megmondjuk, hogy a jelen eredményetek ahhoz is kevés, hogy segíteni lehessen benne, nem lehet.
Pillanatnyilag ott tartotok, hogy valaki találjon ki nektek valamit, amivel keresni tudtok.
De ha valakinek van ilyen ötlete, nem gondoljátok, hogy akkor inkább ő keres vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!