Miért lehet egy nagyobb ecsettel gyorsabban haladni a festéssel?
Figyelt kérdés
Dani voltam, sziasztok!2015. márc. 1. 16:34
1/11 anonim válasza:
talán mert nagyobb felületet lehet lefesteni ugyan annyi idő alatt..
2/11 A kérdező kommentje:
Biztos vagy benne?
2015. márc. 1. 16:37
3/11 anonim válasza:
Igen. Minél szélesebb egy ecset, annál nagyobb felülettel tud érintkezik az adott tárggyal, és annál nagyobb mennyiségű festéket tud rá juttatni.
4/11 A kérdező kommentje:
De ez igaz akkor is ha az ecsetet hosszában használom?
2015. márc. 1. 16:44
5/11 anonim válasza:
Igaz. A nagyobb ecset több festéket tud felvenni, amivel nagyobb terület fedhető le. Kevesebbet kell nyulkálni, ami mind a plusz időt növeli.
6/11 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a választ! 😁
2015. márc. 1. 17:32
7/11 Szirty válasza:
"De ez igaz akkor is ha az ecsetet hosszában használom?"
Kerek ecsetnek nincs hossza.
8/11 anonim válasza:
Ez nem igaz, Dani!
Szerintem semmivel sem lehet gyorsabban lefesteni egy névjegykártya méretű valamit 1m széles ecsettel, mint 5cm szélessel. :)
9/11 Szirty válasza:
No meg ha az ecset olyan nagy, hogy a súlya miatt csak néhány percenként tudod felemelni közben pihenő kell, akkor a kisebb, 15cm-es ecsettel mégis csak jobban lehet haladni.
Látható tehát, hogy a körülményeken igen sok múlik... :-)
10/11 A kérdező kommentje:
De én járok edzeni,ezért elbírom az 5 kg-s ecsetet is, csak azt nem értem,hogy nagyobb felületű ecsettel miért lehet olyan gyorsan festeni. A kicsi ecsettel is lehet gyorsan festeni. Ugyan olyan gyorsan mint a nagyobbal. Sőt a kicsivel könnyebb mivel könnyebb és praktikusabb.
2015. márc. 4. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!