Hogyan kell osztani? Fontos!
Figyelt kérdés
tök gáz de nem tok osztani..írásban..és olyan feladatokat veszünk hogy fontos lenne..pl:25678:68=?? hogy kell kiszámolni??lécci segítsetek fontos!!!2010. febr. 4. 19:41
11/27 A kérdező kommentje:
*hogy(!) kötekedj..
2010. febr. 9. 16:03
12/27 anonim válasza:
Ha rendesen írtál volna, akkor még segítettem is volna.
13/27 A kérdező kommentje:
az neked mért fáj mert nem írok "rendesen"??
tod (tudod!) mit,akk(akkor)ne segíts...ilyen "segítségre" nincs szükségem..
2010. febr. 10. 15:39
14/27 anonim válasza:
"az neked mért fáj mert nem írok "rendesen"?? "
Nekem ugyan nem fáj, csak ha nagyon hozzászoksz ehhez a sok sz*rhoz, akkor ott is így fogsz írni, ahol nem kellene (hivatalos dolgok).
15/27 A kérdező kommentje:
és ez neked mért baj??
2010. febr. 12. 14:30
16/27 anonim válasza:
"és ez neked mért baj??"
Nekem nem baj, de ha majd egyszer gondolkodnod kell a bankban, hogy milyen j a muszáj, akkor majd jussak eszedbe.
17/27 A kérdező kommentje:
figyelj,én értem h(hogy)(!) mit akarsz ezzel elérni...de azért ne "járkálj" az oldalon h(hogy)(!) kötekedj az emebrek írásában..(!)......................
2010. febr. 14. 10:37
19/27 A kérdező kommentje:
pontosan...ebben egyet értünk...csak mondom hogy(!)szerdán megyek(!) helyesírás versenyre..mert az osztályból a tanár választotta ki...:)ennyih..:Dés ezt most nem szemétségből mondom...
2010. febr. 15. 18:11
20/27 anonim válasza:
Ja, biztos. Mindegy, lesz*rom mit csinálsz, tőlem úgy írsz ahogy akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!