Statisztikai vészhelyzet áll fenn. Közeleg a szakdolgozat leadása. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Előre is köszi ha valaki tudja a választ
Ebben az esetben mit jelent az átlag?
A hipotézis:
az alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkezők gyermekük születése után később mennének vissza dolgozni, mint a magasabb iskolai végzettségűek.
Leíró statisztikai adatok:
Iskolai végzettség: kevesebb mint érettségi
Válaszadók száma (fő): 19
Átlag: 3,414
Szórás: .964
2014. dec. 18. 00:52
1/5 Silber válasza:
Hát meg kéne nézni, mire kérdezett rá a kutatás. Lehet, hogy a szülés után eltelt évek számára, ezesetben átlagosan 3,414 évvel a szülés után megy az átlag anya vissza dolgozni.
2/5 anonim válasza:
(Nem kell mindenkinek diploma...)
3/5 anonim válasza:
Annak az átlagát jelenti, amire rákérdeztek. A kérdésedből kiindulva gondolom, a szülés és a munkába állás között eltelt idő átlagát jelenti. De találgatás helyett vedd elő a kitöltött kérdőíveket, és olvasd el a kérdést! ;-)
4/5 anonim válasza:
nálunk egy ilyet nem tudsz már 2. félévben kivágnak...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is erre gondoltam, csak már abban sem vagyok biztos, hogy hogy hívnak :-S
Megnyugtatnék mindenkit, nem statból diplomázok :-)
2014. dec. 18. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!