Ez az örökké repülő papírrepülő ugye hogy kamuvideó?
Nem kamu, egy villanytűzhely felett repteti, a folyamatosan feláramló levegő tartja fenn
Kb mint a gólyák és vitorlázó repülők a termikek felett
Hát, örökké semmi nem repül.
Az hogy a fizikai törvények nem zárják ki még nem biztos hogy sikerül megvalósítani.
Szerintem a a videó manipulált.
#6 És a tűzhelyről folyamatosan és egyenletesen mindig pont úgyanúgy áramlik fel a hő?
Merthogy mm-re pontosan ugyanazokat a köröket futja a repülő, és pillanatra sem tér el.
"És a tűzhelyről folyamatosan és egyenletesen mindig pont úgyanúgy áramlik fel a hő?
Merthogy mm-re pontosan ugyanazokat a köröket futja a repülő, és pillanatra sem tér el."
Nézd meg jobban a videót! Ha közben a csempéhez viszonyítasz látható hogy folyamatosan változik a magasság amin repül, illetve néha elé repül a konnektornak néha meg nem. szóval szerintem nem kamu a videó.
Persze örökké nem fog repülni, mert a rezsó sem mehet örökké. De amíg a külső energiaforrás működik ami fönntartja addig mehet.
Itt a lényeg hogy a rendszer kívülről kap energiát, és ezért marad stabil helyzetben.
Mert ugye örökmozgó rendszer nincs (Olyan aminek nincs valamilyen külső energiaforrása nem létezik, nem működik.).
Lehet, hogy egy felfüggesztő cérnaszál is segít, hogy ne nagyon térjen ki/el/le a pályáról.
Legalábbis nekem volt egy ilyen érzésem.
Nehezen lehetne ezt ilyen tökéletesen "belőni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!