Túlélhető az, ha valaki 10 emelet magasból vízbe zuhan?
Sok évvel ezelőtt a Friderikusz showban volt gy nő aki gyerekkorában kizuhant a 10-dik emeletről. Bár minden csontja eltört, de túlélte a zuhanást mert a lakóépület előtt magas fák voltak amik tompították a becsapódás erejét.
Szóval az esély 1: 10000000 de van esély.
Viszont ha nem nézzük a minimális esélyt akkor 10 emeletről a vízbe zuhanni, olyan mintha betonba csapódna.
Ők 27 m magasról ugrálnak, és túlélik:
27 m magasról. Szerintem az éppen 10 emelet.
Én azért nem próbálnám ki. :D
Csak hogy belekotyogjak: A panellakások belmagassága általában 2,65 - 2,70 m, de ehhez még jön emeletenként az alsó lakás plafonja és a felső lakás padlója közötti rész. Egy tízemeletes ház magassága (van ám földszint is :D) kb. 33-35 m, már amennyire én tudom.
De akárhogy is, ugrani/esni sem onnan nem szeretnék, sem 27 méterről. :D
nézdmár a sok építészt :D
de hogy ne csak hülyeséget írjak:
Pozíciótól függ ha mondjuk mint a sportugrók kézzel szépen esik bele az illető akkor bár besz@r annyira csípni fog de túlélheti ... nade ha nemjönne össze az iránybaállás és mondjuk hasra érkezne akkor már lehet is meni a temetőbe helyet bérelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!