Ki mit gondol 2012-ről? (nem a filmre gondolok)
Figyelt kérdés
Mi történik ha belépünk a foton övbe?2009. dec. 3. 12:28
1/13 anonim válasza:
Semmi se fog történni. A Maják naptára igaz, hogy 2012-ben "lejár", de több ciklusu, tehát csak lenullázódik és újraszámol. Ez is olyan, mint 1970-ben, meg 2000-res világvége. Ez is üzlet, főleg a film részéről. A legjobb reklám, hogy egy filmet minnél többet megnézzenek. Az egész világ erről szól. Etetik az embereket, kihasználják a hiszékenységüket.
2/13 anonim válasza:
A 2012-es világvége-elmélet jóval korábban létezett, mint egyáltalán a film ötlete. :-) Szóval nem reklám.
Szerintem nem lesz semmi komolyabb változás.
3/13 anonim válasza:
33 éves leszek. Krisztusi kor. ELJÖTTEM ÚJRA HOZZÁTOK GYERMEKEIM!
4/13 anonim válasza:
Jaj ne már megint ez a kérdés?!
Nem lesz semmi!!! Ugyanolyan év lesz, mint 2011, és 2013.
5/13 anonim válasza:
Nem igaz, 2012-ben lesz olimpia, 2011-ben és 2013-ban viszont nem. Ez azért nagy különbség.
7/13 anonim válasza:
2012 púder habbal. Ugyanolyan év lesz mint 2009 volt.
8/13 anonim válasza:
Én sem hiszek a világvége elméletekben, de szerintem bekövetkezik valamilyen változás:)erre csak azért merek gondolni, mert akkor tökéletesen egy vonalba fognak állni a bolygók és biztos lesz valamilyen fizikai hatása ránk:)
9/13 anonim válasza:
Elég buta az aki leírta, hogy olyan lesz mint a 2009-es év... Magyarország még szarabb helyzetben lesz, mint most...Mégszarabbul fogunk élni...
Ilyenek, hogy MÁV, BKV már csak a múltban lesznek...
Egyébként én nem hiszek ebben a 2012-es világvégében!
10/13 A kérdező kommentje:
nem arra vagyok kíváncsi hogy ki hisz benne vagy ki nem ... ha nem hiszed attól még ugyan az fog lejátszódni.
2009. dec. 4. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!