Milyen jó izgalmas filmek vannak? Gondolok pl.2012, vagy Deep Impact, stb.
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 17:01
1/5 anonim válasza:
Armageddon
Amikor megállt a Föld
Függetlenség napja
Ítéletnap
Ezek mind ilyen "világvége esélyes" filmek.
2/5 anonim válasza:
Ha tetszett a 2012 akkor tudom ajánlani a Holnapután c. filmet, szerintem az még jobb.
3/5 A kérdező kommentje:
Az Ítéletnap kivételével mindegyiket láttam. Esetleg van még hasonló? Vagy érdekelne még pl. a Vadonban c. filmhez hasonlít, szóval ilyen jó izgalmas filmek. Mivel nem járok moziba, így nem tudom követni, hogy milyen filmeket mutattak be, vagy mutatnak. Linket ha valaki tudna küldeni, hogy miket játszottak már le eddig? Azt nagyon megköszönném!
2011. máj. 2. 13:49
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Rendes vagy! Ezek kellenek nekem! Legalábbis sok van benne, amit most keresek. :)
2011. máj. 2. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!