Milyen találmányokkal lehetne jobbá tenni életünket, amiket még nem készítettek el?
Figyelt kérdés
Ötleteket kérek, szerintetek mire van szükségünk, ami még nincs. :)2013. nov. 9. 22:18
1/12 Grielean 

válasza:

Teleportációra, térugrásra, vagy valami hasonló "instant" közlekedési formára. Nagyon sok ember életét könnyítené meg!
Ööö... ha jól láttam, az nem volt kritérium, hogy a reális megvalósíthatóság keretei között maradjunk, bocsi :)
3/12 anonim 

válasza:

Élelmiszer optimalizálás.
Rengeteg kaját semmisít meg az emberiség, miközben arra fele tartunk, hogy a készletünk lassan véges lesz.
Ivóvíz tisztítás sós vízből még nem működik elég hatékonyan. Azt is lehetne fejleszteni.
5/12 A kérdező kommentje:
Első, miből gondold, hogy amit írtál, nincs a realitás alapján? Jövőbeli találmányokkal kapcsolatban ez leginkább eldönthetetlen szokott lenni.
2013. nov. 10. 08:57
6/12 anonim 

válasza:

7/12 anonim 

válasza:

Én megelégednék azzal, ha elérhetnénk, senki se legyen beteg. A többi problémával már magam is elboldogulok valahogy.
8/12 anonim 

válasza:

Én annak örülnék, ha fel tudnám tölteni az elmémet egy hálózatra. Ott aztán olyan virtuális valóságot hozok létre, amilyet akarok :D Nem beszélve arról, hogy örökké "élnék".
9/12 anonim 

válasza:

Én maradnék a fizikai valóságnál. Valahogy érzékelhetőbb.
10/12 anonim 

válasza:

Egy antigravitor a terhek cipeléséhez jó lenne, de valóban praktikusabb az előttem emlegetett térugrás/féregjárat.
Ehhez energia is kell, szóval a fúziós erőmű elengedhetetlen!
És a nano-technológia a jövő!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!