Ha egy ember teljes egészében el tudná hinni, hogy repül, akkor tényleg repülne?
Figyelt kérdés
A hit ereje nagyon nagy nem? Vannak korlátai?2009. nov. 15. 20:29
2/13 anonim válasza:
Hát ha becsukom a szemem és elhiszem, hogy repülök, akkor repülök is, de csak gondolatban, attól még a lábaim a földön maradnak.
A hit nem így működik.
3/13 anonim válasza:
Ezen én is sokan filózom.. vannak jógamesterek akik állítólag tudnak lebegni, meg fát kiszárítani gondolattal, meg tonnákat mozdítanak meg a tudatukkal.. el tudom képzelni, hogy csak olyan mélyen eldugott és békés törzsek közt élnek ahová nem ér el a média füle, így nem készülnek anyagok és könyvek róluk. De ez bizony életnyi (vagy esetleg több életnyi) gyakorlást és tiszta karmát jelent, csak úgy kisujjból nem lehet elsajátítani.
5/13 anonim válasza:
filózhatsz rajta, de azért azt ajánlom, hogy ne akard kipróbálni.
(főleg a 15. emeletről kilépve ne :)
6/13 anonim válasza:
Én csak akkor hiszem el, ha repülőből ugrok ernyővel a hátamon, de akkor tényleg. A hit ereje szlogen pedig nem az ilyen témájú dolgokra van kitalálva, hanem inkább lelkiekre.
7/13 anonim válasza:
én hiszek benne, ugyan úgy mint a telekinézisben. Egyszer beszélgettem egy emberrel aki ezzel foglalkozik, és ő mondta, hogy nem véletlen h az agyunk csupán 3-4%-át használjuk, mert nem agyunk kész felfogni a többit... pl ő azt mondta h a régi emberek / pl: egyiptomiak/ képesek voltak az akaratukkal tárgyakat mozgatni /piramis, stone hange, husvét szigetek/
8/13 anonim válasza:
Jah , és a mozgatásához szükséges fizikai erőket meg kisz@rta vagy az orrán folyt ki? Kellet néhány csomag 100-as zsepi mire felhúztak egy piramist.
9/13 anonim válasza:
én meg egyszer beszélgettem egy emberrel, és elmondta, hogy elrabolták az ufókok - de sajnos nem tudta a történetét befejezni, mert jöttek az ápolók...
10/13 anonim válasza:
"A hit ereje nagyon nagy nem? Vannak korlátai?"
Igen, a korlátokat ugy hivják, hogy a fizika törvényei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!