Egy linket pls. nyomjatok, én is meg akarom nézni, hátha elérem a 80-at. :)
2013. aug. 24. 21:11
12/39 anonim válasza:
Ha nem találod meg magadtól a googlbe akkor még a 70-re se sok esélyed van :D
2013. aug. 24. 21:18
13/39 anonim válasza:
Kedves 12-es:
Köszönöm a jóindulatodat, de olyan szar netem van, hogy ha még keresnem is kell, akkor sztem a jövő héten se tudom kitölteni.
Kb. két oldal van, amit be tud tölteni a netem egy nap alatt, ezért bíztam benne, h valaki a linket benyomja, s úgy talán holnap este ki tudom tölteni.
2013. aug. 24. 21:25
14/39 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a rossz szöveget... A google sokkal kevésbé erőforrásigényes, mint a GYIK akár...
De a pocsék a neted akkor tök mindegy, mert akkor a webes tesztet sem fogod tudni kitölteni.
2013. aug. 24. 21:33
15/39 anonim válasza:
Megint kipróbáltam most 110 jött ki. Pedig most nem vettem nagyon komolyan... Eddig mindig ilyen 70-80...
2013. aug. 24. 21:46
16/39 anonim válasza:
Ja, a google betöltése ok, csak ha keresek az már keményebb, s ne vitatkozz már velem ilyen hülyeségen, szted nem kerestem volna meg egyből, s itt szórakoznék veled, ha jó lenne ez a szar net? Hát nem. A kib*szott email-emet nem tudom sokszor megnézni ezzel vazze.
Nekem a papiros 140 felett volt, erre azt mondták, az emberiség felső 5%-ába tartozom, nem nagy ügy. Ez vagy húsz évvel ezelőtt volt. Kb. tavaly kitöltöttem a netes változatot, ha ugyan a Mensa féle volt, nem tudom biztosan, az 135 lett. Ki is lehetett nyomtatni, de nincs most nálam.
2013. aug. 25. 00:41
20/39 BringaManó válasza:
Az utóbbi válaszhoz kiegészítés:
Régen – amikor te is írtad (meg én is ;-) –, akkor még más skála volt: 140 fölött 5%, 148 fölött 2%, 155 fölött 1%.
Ma már az általánosabb, 15-ös szórású értékelést használja a Mensa is (természetesen az online próbatsztje is), és ott már 130 fölött van a 2%.
Vagyis: bár válaszodból úgy tűnhet, mintha a régi 140-es eredményednél 5 ponttal rosszabb lenne a tavalyi eredmény, valójában jobb lett, még a – régi 148-nak megfelelő – 130-nál is 5 ponttal jobb. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!