Ez a rakéta képes lenne felrepülni olyan: 15-25 méterre? A rakéta adata lent!
Figyelt kérdés
Hosszúság: 95mm
Szélesség: 18-20mm
Fúvoka: 4-5mm
Hajtóanyag: KNDX
Súly: 85g
2013. febr. 25. 19:24
11/12 Marci024 válasza:
Én az enyémet infra távirányítással gyújtottam be. Ami mikor jelet kapott, izzítani kezdett egy bicikliizzót, amiről le volt törve az üvegburkolat. Így elég messze lehettem, anélkül hogy bármit is meg kellett volna gyújtsak az indítás előtt. A wolfram izzó a hajtóanyagban volt, a fúvóka mögött közvetlenül.
12/12 anonim válasza:
Én egy nagy kondenzátorral indítottam. Egy 0,3 F kondit feltöltöttem, egy vékony vezetéken keresztül sült ki, ami el is égett. A kapcsoló a kezemben, vezetékkel elvezetve kellő távolságba. Az izzós megoldás is nagyon jó lehet, nem is gondoltam még erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!