Varga124 kérdése:
Hogyan működnek a rakéták?
Figyelt kérdés
egy jegyzetet szeretnék kapni. (a fenti kérdés csak az anyag címe) A következő link 24-25.oldalán található minden. Az utolsó feladatot nem tudom megcsinálni, ehhez kéne a segítség: [link] 2013. febr. 6. 12:57
1/5 anonim válasza:
gugli és wiki, mindenre megtalálod a választ.
2/5 anonim válasza:
Nem tudod megcsinálni???
Azt meg hogy? Minden ott van leírva, csak ki kell másolni a szövegből, ennyi. Még ha szöveg nélkül kérdeznéd, talán megértem, de így??
3/5 anonim válasza:
Nehézséget okoz neked a szöveg megértése és a jegyzetírás, vagy csak lusta vagy?
4/5 anonim válasza:
" Készítsd el a szöveg jegyzetét "
Vajon mit jelenthet a jegyzet? Összefoglaló? Piszkozat? Tartalomjegyzék? ...el nem tudom képzelni. Szerintem mindenki mást ért alatta.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!