Lapostetőn kert, sátortető északi, nyugati oldalán borostyán?
Igen, én voltam, aki a fal befuttatásáról kérdeztem, nem volna értelme tagadni. De egy picivel arrábbi téma.
Esetleg fémhálón be lehetne futtatni borostyánnal a tetőt, szerintem.
Ha pedig lapostető, akkor lehetne egy kis kertet alkotni rá, ahogyan egy maréknyi helyen már látható példa rá.
Szerintem csak az kellene, hogy adott lakóközösség összefogjon, ne csak a TV-t bámulják meg egymást szapulják, hanem kicsit kertészkedjenek, és érdekelje őket a dolog. Közösségformáló erő, testmozgás, a kert nyugtat is, és habár zajos lenne, de volna hova kiülni.
Úgy érzem, technikai és anyagi akadály sokkal kevesebb van, mint az, hogy az emberek tojnak bele, nem akarnak összefogni, nem akarják megmozdítani a kényelmes kis hátsórészüket, illetve mindig, mindenhol van, akinek semmi se tetszik.
Szia!
A tetőkert a mi klímánkon lapostetőre,illetve kis dőlésszögű sátortetőre alkalmas.A hagyományos sátortetőn a borostyán vagy bármely más növény annyira megfogná a havat,hogy hóolvadás idején a lezúduló hó megrongálhatná a szerkezetet is,éppen ezért jellemzően vizszintes vagy függőleges felületre telepítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!