Szerintetek szép, vagy ronda, ha a kerítés betonját beborítja a kúszó borostyán. Olyan elhagyatott kert érzést kelthet másban szerintem. Leszedjem vagy ne?
2011. ápr. 16. 19:36
1/8 anonim válasza:
Szerintem, ha túl sok borostyán van, akár a ház falán, akár kerítésen, olyan egyhangú...Próbálj ültetni más kúszónövényt..:) Én pl. az erdei iszalagot v. klematiszt ajánlanám..:) Megtalálható kék és lila változatban is...
2/8 A kérdező kommentje:
Van még ilyen folyós virágunk is, csak nem tudom mi a neve.
2011. ápr. 16. 19:52
3/8 anonim válasza:
szerintem szép ha be van futva a házfala.
5/8 anonim válasza:
van egy kastély a közelünkben. valamikor régen. (talán 15-20éve már) a kastély falának a torony részét borostyán borította. nagyon tetszett. de egyszer voltam bent is , és azt mondták hogy kezelhetetlen , bemászik az ablaklegkissebb résén át be a folyosóra. és nem utolsósorban a vakolatnak nagyon árt. arra válaszolva hogy szép - e ? : igen az. betonnak sokkal nehezebben árt azthiszem. amugy láttam szőlőt is házfalra futtatva. totál telelepte a falat. emiatt nagyon kevés és nagyon apró termése volt. de jólmutatott.
6/8 anonim válasza:
Ha nyírod rendszeresen, nem kelt elhagyatott érzést.
Nekünk az egész kerítésre fel van futtatva már vagy 20-25 éve. Évente párszor megnyírjuk (attól függ, mikor mennyire nő és hogy van időnk) és nagyon szép.
A második képen, ha jól látom télizöld van. Ha van róla jobb képed, azt tedd fel, inkább kevesebb mennyiségű, de jobban látható virág és levél legyen rajta. Így csak saccolom.
7/8 anonim válasza:
A borostyán szép, ha valamennyire be van szabályozva.
A másik szerintem kis meténg.
8/8 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki.
Másik növény meg vinca minor ,gyönyörű kis növényecske szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!