Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A tej homogénezése hatással...

A tej homogénezése hatással lehet a fehérje tartalmára?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem teszi ugyanúgy tönkre a fehérje molekulákat, akárcsak a zsír molekulákat ez az eljárás?
2013. jan. 19. 20:18
 1/1 anonim ***** válasza:
A zsírmolekulákat sem teszi tönkre , ez tévhit , csak a molekulák méretét csökkenti . A fehérje-tartalomra és minőségre semmilyen hatással nincs .
2013. jan. 19. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!