Forralt víz esetén a nyálka megjelenése fehérje jelenlétére utalhat?
Figyelt kérdés
Teát főztem filteres teából, tettem bele vaniliáscukrot és fahéjat is, másnapra a teásfazék alján barna nyálka képződ9tt ami teaszűrővel felfogható..
Nincs mikroszkópom de ha lenne mit találnék a nyálkában?
A teát lobogó vízben főztem szóval bő 100 fok közelében vagy 10 percen át..
2010. jan. 12. 12:23
1/6 A kérdező kommentje:
Sem a teának sem a nyálának nincs romlott vagy erjedt íze...
Mi lehet ez az "anyag" ?
2010. jan. 12. 12:26
2/6 anonim válasza:
ez a különböző mikroorganizmusoknak köszönhető. A cukorral jó táptalajt nyújtottál nekik:)
3/6 A kérdező kommentje:
Ezek olyan tengeri genyók? :P
Vizibolhát árulnak a csóróknak?
2010. jan. 12. 15:38
4/6 anonim válasza:
vaníliás cukornak lehet valami összetevője, ami nem oldódott fel rendesen. de ez csak tipp.
5/6 anonim válasza:
Megtalálta az élet a számára alkalmas környezetet. Idővel beállna erdőtalajra :D
6/6 anonim válasza:
"Ezek olyan tengeri genyók? :P
Vizibolhát árulnak a csóróknak?"
Azok és ha sokáig dédelgeted őket, akkor szobrot is állítanak neked, csak nehogy meglássanak más embert is, mert akkor háború lesz köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!