Hogyan működik a hidegfúziós reaktor?
Egyelőe sajnos sehogy,a pár évvel ezelőtti bejelentésről kiderült hogy mérési hiba, tévedés, kacsa.
Elméletileg lehetséges, tulajdonképpen olyan anyagra lenne szükség, aminél az atommagok közti taszítóerő legyőzéséhez jóval kevesebb energia szükséges, tehát a "begyújtás" lehetséges szobahőmérsékleten. Ha pl. létre tudnánk hozni olyan mesterséges atomokat, ahol a protont-neutront kicserélik barionokra, akkor működne. De ez még nem jött össze.
Az alábbiakat a nemzetközi tudományos világ nem fogadja el a mai napig, kérdés, hogy kacsa, vagy dőrén félredobott, valóban működő dolog:
Hát itt több a nyitott kérdés, mint a tény.
Ebben a cikkben is a kezdés az április elsejére utal, ami önmagában nem jelenti, hogy kacsa, de azt igen, hogy az idézője mértéktelenül pártos.
Létezik hidegfúziós reaktor és működik - tökéletesen. Honnan tudom? Jelen voltam egy bemutatón és amit láttam magáért beszélt.
A kételkedőktől kérdem: honnan tudjátok és miért állítjátok hogy nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!