Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Egy jobbra dőlő vonalnak vagy...

Egy jobbra dőlő vonalnak vagy egy zárójel második felének a megrajzolása a balkezeseknek kézreállóbb, vagy a jobbkezeseknek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy jobbra dőlő vonalnak: jobb kézzel könnyebb

egy zárójel második fele: ballal könnyebb

2012. nov. 25. 22:03
 2/4 anonim válasza:

szerintem egy jobbra dőlő vonal egy balkezesnek is egyszerű, én felülről lefelé szoktam írni, és elég könnyű, nem tart több időbe leírni, mint más írásjelet, pl. )-t írni

( ha erre a jelre gondolsz, mint jobbra dőlő vonal: / )

egy balkezes :)

2012. nov. 30. 12:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is, es en is balkezes vagyok:D Azert kerdezem, mert azt vettem eszre, hogy a dolgok jobb oldali, vagyis tavolabbi reszet konnyebben meg tudom rajzolni, egy zarojel jobb oldali reszet sokkal szebben tudom ivelni, pedig sztem forditva kene, hogy legyen.
2012. nov. 30. 12:56
 4/4 anonim válasza:

velem is ez van a jobb oldaliaknál, de sztem azért, mert akkor pont tolod a tollat, a balosnál pl. "(" meg inkább húzod, és alapból úgy írsz balkezesként, h tolod a tollat, és az jobban megy

legalábbis szerintem ez a magyarázat :D

2012. dec. 11. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!