Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Erre sincs pénz? Elég lenne...

1/3 Mara Acoma ***** válasza:

Na ja... És az sem mindegy, hogy egy politikus reklámkampányából, hány éhező kisgyerkőc lakna jól, hány hajléktalant lehetne szükséglakáshoz juttatni, mennyi parkot és játszóteret lehetne helyrehozni, vagy esetleg tüzelőt vinni a rászorulóknak télre.... De Magyarországon nem ez a fontos.......................

,,Magyarország! Én így szeretlek!"

2012. okt. 25. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha már a fizikai érvek nem mennek, akkor gondoljuk át egy másik oldalról. Hány olyan vállalkozó van ma Magyarországon, akinek volna lehetősége befektetni egy ilyen vállalkozásba? Szerintem több is. Ha ez valóban működne, akkor azontúl, hogy egy biztos Nobel-díj lenne kilátásban, de a fő befektető a világ leggazdagabb emberévé válhatna, szinte semmi idő alatt.

A kérdést úgy tenném fel, hogy miért nem tapossák le egymást a befektetők?

a. Mert talán mégis érvényesek a Newtoni törvények.

b. A vállalkozói szférát nem érdekli a pénz.

2012. okt. 25. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván én vagyok a sík hülye, de több dolgot sem értek a látottak alapján! Ha a kezében levő készülékkel járja a világot, akkor ahhoz miért kell még 3 év, és kb 500milla? Ezek szerint kész a termék, a többi része meg csak duma!

Ez így ebben a formában szép nagy átverés, semmi több.

2012. okt. 25. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!