Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Menyibe kerülne kiadni egy...

Roni123 kérdése:

Menyibe kerülne kiadni egy könyvet pl 5 példányban?

Figyelt kérdés
mert elkeztem egy könyvet írni és szeretném tudni mennyiért adnák ki.

2012. aug. 23. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Esélytelen.

Tedd ki az oldaladra (Facebook vagy bármilyen más hely) hogy letölthető legyen.

Pénzt ne remélj az első kiadott könyvedből. 5 példányban meg nem adnak ki semmit, 30 példány eleve legalább a tiszteletpéldányok száma, ha nem több.

2012. aug. 23. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Nézegess fénymásolócentrumokat, ahol jegyzetek másolásával is foglalkoznak (Copy General, PrintPix). Ott biztos ki tudnak nyomtatni egy pár száz oldalas könyvet, és még valamennyire be is kötik.

Én is szeretnék kinyomtatni egy jegyzetet, ha már szépen megformáztam, de még nem néztem meg alaposan, hogy hol érdemes.

Nagyságrendileg olyan 10 000 forintra tippelem az öt példányt, ha szépen be akarod köttetni, meg viszonylag hosszú is a könyved, de biztos van itt olyan, aki már másoltatott le jegyzetet, meg nyomtatott ki szakdolgozatot.

2012. aug. 23. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Valahol egyet azt hiszem 1800 körül:D Én is körbenézegettem, van egyébként olyan kiadó, tudok konkrétat, ahol ha elég jó, ingyen kiadják:D
2012. aug. 23. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
illetve azt nem tudom, mennyire jónak kell lenni, mert annyira még nem néztem utána ^ ^
2012. aug. 23. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
[link] ők ingyen is kiadják, de ahhoz jó könyv kell.
2012. aug. 23. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!