Az igaz, hogy a piramis belsejében az életlen borotva magától kiéleződik?
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 18:55
1/5 anonim válasza:
Ja, ezt én is olvastam valami ufós könyvben. Viccnek jó, minden esetre.
2/5 anonim válasza:
Áltudományos baromság. Van valami energiapiramis, vagy mittudomén hogyhívják, amit így próbálnak minél nagyobb számban eladni.
3/5 Shai-Hulud válasza:
Kiéleződik, ha kiélezem. De miért magázol?
4/5 anonim válasza:
Persze, hogy kiéleződik! A krumpli meg magától meghámozódik, és még a szennyes ruha is kimosódik. Nem is értem, miért költünk borotvára, háztartási gépekre, meg ugy általában bármire is? Miért nem költözünk egy piramisba?
5/5 anonim válasza:
Valaha régen, fiatalkoromban borotvaélezés kedvéért építettem piramist. Azt olvastam, hogy bármiből megépíthető. Papírt használtam. Nem volt nagy, épp hogy a borotvapenge beleférjen.
A borotvát a megfelelő pozícióba helyeztem a piramis magasságának harmadánál, be is kellett tájolni. Vártam reggelig.
Másnap megnéztem, a borotva valóban élesebbnek tűnt, mint annak előtte!
Lehet persze, hogy csak az ifjúkori lelkesedés hitette el velem, hogy élesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!